Kledingmarkt voor het hele gezin op Wonnebald 

Lente / Zomer editie

vr 27 mrt 12.00 – 21.00 uur

za 28 mrt 11.00 – 14.00 uur

 

De voorjaarseditie van de Wonnebald kledingmarkt staat weer voor de deur. Hoogste tijd om door de kasten te gaan en alvast wat kleding opzij te legen om in te brengen én alvast een wensenlijstje te maken!

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart vind je de kledingmarkt weer in de gymzaal van Wonnebald. Je vindt er baby- en kinderkleding in álle maten, dames/positie mode … en nieuw dit jaar HERENKLEDING!!!

Per deelnemer mogen 35 stuks kleding worden ingebracht. Vrienden, buren, familieleden … iedereen mag mee doen. 90% van de opbrengst is voor de verkoper. Zin om mee te doen? Je treft ons komende weken op het plein met flyers en een inschrijflijst.

Hulp bij het sorteren en opbouwen op donderdag 26 maart (v/a 15 uur) en het opruimen op zaterdag 28 maart (v/a 14 uur) is van harte welkom. Meld je hiervoor bij de organisatie.

De kledingmarkt werkt samen Emmaus Beeklaan (goede doelenwinkel van ouders van school). Emmaus levert materialen voor de inrichting van de markt. De niet verkochte kleding die inbrengers willen doneren gaat naar Emmaus Beeklaan.

Vragen of ideeën? Mail ons op 2ekansmarkt@gmail.com.

Groetjes,

Justine, Mariolein & Marieke

P.S. Wil je kleding inbrengen voor verkoop? klik hier: Kinderkledingmarkt voorjaar 2020 flyer.

“Wij leren kinderen zich te verbinden met de natuur”

Vrijeschool Wonnebald