Buitenschoolse opvang

Olles Huis verzorgt buitenschoolse opvang in de Wonnebald. Als uw kinderen uit school komen, is het belangrijk dat ze goed opgevangen worden. Even bijpraten met een boterham of een kopje thee en tijd om te iets laten zien wat op school is gemaakt. Voor kinderen zijn alledaagse dingen erg belangrijk; aandacht en een goede sfeer zijn essentieel. Olles Huis zit in het schoolgebouw van Wonnebald. De jongste kinderen worden door een vertrouwd gezicht opgehaald uit de klas en eten samen met hun vriendjes en vriendinnetjes een boterham. De oudste kinderen eten op school en komen zelfstandig na schooltijd naar de BSO. Olles Huis is het hele jaar iedere werkdag geopend van 7.00 tot 18.00 uur, met uitzondering van de officiële feestdagen.

Klik hier voor meer informatie en bezoek de website van Olles Huis.

“Leerkrachten geven op Wonnebald het goede voorbeeld. Elke opvoeding is immers zelfopvoeding.”

Vrijeschool Wonnebald