Ouders gezocht voor het Driekoningenspel!

Elk jaar wordt er door een enthousiaste en gezellige groep ouders na de herfstvakantie elke donderdagavond en een aantal zondagavonden gerepeteerd voor het Driekoningenspel. Dit spel wordt opgevoerd voor leerlingen vanaf de vierde klas en voor leraren en alle ouders in de aula van de school op vrijdag 10 januari. Op 10 oktober organiseren we hiervoor een vrijblijvende kennismakingsavond.

Moderne tekst en liedjes
We spelen voor de derde keer een moderne versie met een veel begrijpelijkere tekst. Sinds vorig jaar zijn ook de liedjes gemoderniseerd. We hebben veel complimenten op het spel en de muziek/zang gekregen en waren dan ook heel trots en blij met het resultaat!

Wat zoeken we?
We zijn nog op zoek naar nieuwe acteurs (en zangers) in spé die onze gezellige groep willen aanvullen. Het spel staat voor de vierde en laatste keer onder de bezielende leiding van Garmt van der Zel (vader van Lux en Bowie). Om zeker te zijn van continuering, zoekt de groep dus ook een nieuwe regisseur.

Maar ik heb nog nooit toneel gespeeld!
De meeste spelers die de afgelopen jaren hebben meegespeeld, hadden geen of nauwelijks ervaring. Dat is nog nooit een probleem gebleken. Voor iedereen vinden we een rol die bij hem of haar past.

Lijkt het je wat?
Kom dan naar onze kennismakingsavond op donderdagavond 10 oktober vanaf 19:00 uur in de Wonnebald. Je kunt de andere spelers ontmoeten en we bespreken het stuk en de rollen. Ook als je twijfelt kom dan gewoon even langs, dan bespreken we de mogelijkheden. Meer info? Mail de regisseur op garmtvanderzel@gmail.com. of spreek hem of een van de spelers aan op het schoolplein!

We verheugen ons op een grote opkomst!
De Kompany

“Onderwijzen is ook opvoeden. Onderwijs gaat verder dan alleen goed leren lezen of rekenen.”

Vrijeschool Wonnebald